Hæmorider – Behandling og operation

Hos Kirurgen.dk udføres operationer af hæmorider. Inden en operation får du altid en grundig undersøgelse, så vi kan sikre, at du får den bedste behandling.

På vores klinik i Charlottenlund udfører Kirurgen.dk behandling og operationer af hæmorider.

Hvad er hæmorider?

Hæmorider opstår, når slimhinden inden i endetarmen slipper tarmvæggen. Når bindingen mellem slimhinde og tarm brister, glider en del af slimhinden og de underliggende blodårer ned. Dette kan medføre blødning, svien og smerter. Der er dog gode muligheder for at få fjernet hæmoriderne, og Kirurgen.dk hjælper dig trygt gennem operationen.

Hvordan foregår en operation af hæmorider

Hæmorider kan fjernes ved operation, ved enten at fjerne det overskydende væv eller sørge for, at det igen kan hæfte til tarmvæggen. Hvilken metode, der er mest velegnet, afhænger af hvor svært et tilfælde af hæmorider, der er tale om. Derfor foretager Kirurgen.dk altid en grundig undersøgelse inden en eventuel operation af hæmorider.

Kan hæmorider behandles uden operation

Hvis det drejer sig om et lettere tilfælde af hæmorider, er det ofte muligt at foretage behandling, der ikke indebærer kirurgisk operation af hæmoriderne. Hos Kirurgen.dk benytter vi til disse tilfælde McGivney-metoden til behandling af hæmorider ved brug af små elastikker. Denne behandling af hæmorider tager få minutter og er tilnærmelsesvis smertefri.

KONTAKTINFORMATIONER

Hans Edvard Teglers Vej 9, 1.sal. 2920 Charlottenlund

TIDSBESTILLING

Vi er på telefonen mandag-torsdag
fra kl. 09-12

FOR HENVISENDE LÆGER

Ydernummer 215430