Sterilisation af mænd – undersøgelse og behandling

Sterilisation hos Kirurgen.dk er ikke dækket af sygesikring

Inden beslutningen om sterilisation er det vigtigt at modtage grundig vejledning. Hos nogle mænd er det muligt at genetablere sædlederne efter en sterilisation, men for de fleste kan det ikke lade sig gøre. Derfor skal du som mand sætte dig godt ind i, hvad en sterilisation indebærer. Hos Kirurgen.dk tilbyder vi derfor grundig rådgivning, og vi hjælper dig med at træffe det rigtige valg.

Udførelse sterilisation af mænd hos Kirurgen.dk

Vi udfører den steriliserende operation af manden på vores klinik i Charlottenlund. Sterilisationen af mænd foregår under lokalbedøvelse, og selve operationen foregår ved, at et stykke af sædlederen på begge sider fjernes. Sterilisation af mænd er en forholdsvis simpel operation, og det tager omkring en times tid fra du ankommer til du igen kan forlade klinikken.

Sterilisation medfører sjældent komplikationer, og der er få gener efter indgrebet. Sterilisationen begrænser ikke mulighederne for sex, og sterilisation påvirker ikke mandens hormonproduktion og sexlyst.

Efter tre måneder tager vi en sædprøve for at sikre, at sterilisationen er vellykket. Herefter afsluttes forløbet, og manden er fuldt steriliseret.

Få vejledning om sterilisation for mænd

Overvejer du at få en sterilisation som mand eller har du spørgsmål om emnet, så kontakt Kirurgen.dk og hør om dine muligheder.

Spørgsmål til sterilisation

Er du i tvivl om nogle ting i forbindelse med en eventuel sterilisation, så kontakt Kirurgen.dk i Charlottenlund på tlf. +45 39 64 01 25 eller via email mail@kirurgen.dk .

KONTAKTINFORMATIONER

Hans Edvard Teglers Vej 9, 1.sal. 2920 Charlottenlund

TIDSBESTILLING

Vi er på telefonen mandag-torsdag
fra kl. 09-12

FOR HENVISENDE LÆGER

Ydernummer 215430