Hvis du oplever symptomer på tarmsygdom, bør du få undersøgt dine tarme. Hos Kirurgen.dk udføres tarmundersøgelser, der kan anvendes til at stille en diagnose.

Det er vigtigt at få foretaget en tarmundersøgelse, hvis du oplever symptomer, der kan tyde på en sygdom i tarmene. Herved er det muligt at fastlægge, hvad årsagen til symptomerne er, og om det er noget, der kræver behandling.

De typiske årsager til tarmundersøgelser
Der kan være flere forskellige årsager til at få foretaget en tarmundersøgelse. Nogle af de typiske symptomer, der bør medføre en tarmundersøgelse, er blandt andre:

  • Blod eller slim i afføring
  • Ændringer i afføringsmønter
  • Mavesmerter
  • Vægttab eller blodmangel uden kendt årsag
  • Mistanke om tarmkræft (f.eks. pga. tarmkræft i familien)

Sådan foregår en tarmundersøgelse
Hos Kirurgen.dk vil første skridt i en tarmundersøgelse oftest være en kikkertundersøgelse. Det foregår ved, at en slange med et kamera føres gennem tarmen, hvilket er den sikreste form for tarmundersøgelse. Afhængig af resultatet af kikkertundersøgelsen, suppleres i nogle tilfælde med skanning eller røntgenundersøgelse.

Efter Kirurgen.dk har foretaget tarmundersøgelsen, kan vi stille en diagnose, så du efterfølgende kan få den rette behandling.

Kontakt
Oplever du symptomer på sygdom i tarmene, og har du brug for en tarmundersøgelse, så kontakt Kirurgen.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

KONTAKTINFORMATIONER

Hans Edvard Teglers Vej 9, 1.sal.
2920 Charlottenlund

Tlf.: +45 39 64 01 25
Email:mail@kirurgen.dk

TIDSBESTILLING

Vi er på telefonen mandag-torsdag
fra kl. 09-12

FOR HENVISENDE LÆGER

Ydernummer 215430