Urologi – behandling i urinveje og kønsdele

Urologi er den lægevidenskab, der beskæftiger sig med sygdomme og kirurgiske indgreb i urinvejene, samt kønsdelene. Det kan være problemer med forhudsindsnævring hos enten unge drenge eller voksne mænd, men også sterilisation af mænd hører under urologi. Begge indgreb er relativt simple og udføres hos Kirurgen.dk.

Forhudsforsnævring

Forhudsforsnævring (Phimosis) er en typisk lidelse indenfor urologi. Lidelsen opstår når forhudens åbning er så lille, at den ikke kan trækkes over penishovedet. Forhudsforsnævring kan medføre smerter ved rejsning, læsioner i huden og kan i svære tilfælde helt forhindre samleje.

Behandling af forhudsindsnævring kan ske ved hjælp af en steroid-creme. Denne behandlingsform benyttes primært til drenge under 15 og virker i cirka to ud af tre tilfælde. Hos øvrige patienter foretages et simpelt rutineindgreb, som regel under lokalbedøvelse.

Læs mere om vores behandling af forhudsforsnævring

Sterilisation af mænd

Når man taler om urologi, er sterilisation også en behandling, til trods for, at der ikke ligger en lidelse, men et valg til grund. At lade sig sterilisere er en stor beslutning, da indgrebet i de fleste tilfælde ikke er reversibelt. Af denne grund tilbyder Kirurgen.dk grundig rådgivning til dig, som overvejer sterilisation og hjælper dig til at træffe et valgt på det bedst mulige grundlag.

Selve indgrebet er relativt simpelt. Sterilisationen udføres under lokalbedøvelse og der går kun cirka en time fra du ankommer til du kan forlade klinikken igen.

Læs mere om vores sterilisation af mænd

Har du yderligere spørgsmål til vores behandlinger indenfor urologi, så kontakt os på tlf. +45 39 64 01 25, eller mail@kirurgen.dk .

KONTAKTINFORMATIONER

Hans Edvard Teglers Vej 9, 1.sal. 2920 Charlottenlund

TIDSBESTILLING

Vi er på telefonen mandag-torsdag
fra kl. 09-12

FOR HENVISENDE LÆGER

Ydernummer 215430