Kirurgi

kirurgi 2

Kirurgen.dk tilbyder flere former for kirurgi. Vi benytter kun nyeste teknologier og udstyr, og vores kompetente medarbejdere er dedikerede til at gøre din behandling hos os så behagelig som overhovedet mulig.

Lyskebrok

Lyskebrok er den hyppigste form for brok og i forhold til kirurgi, er det et velkendt indgreb, som vi betragter som rutine. Lyskebrok opstår når et stykke af bughinden og sommetider et stykke af tarmen bryder igennem et svagt sted på bugvæggen. Lidelsen behandles ved operation under lokalbedøvelse.

Læs mere om vores behandling af lyskebrok

Navlebrok

Navlebrok er betegnelse for brok på den midterste del af maven omkring navlen mellem de lige mavemuskler. Navlebrok behandles ved et kirurgisk indgreb, som kan medføre let ubehag. De fleste patienter er dog i stand til at gå på arbejde allerede dagen efter operation.
Læs mere om vores behandling af navlebrok

Hæmorider

Hæmorider opstår, når slimhinden inden i endetarmen slipper tarmvæggen. Det medfører typisk blødning, svien og smerter. Lette former for hæmorider kan behandles uden anvendelse af kirurgi, mens der opereres ved sværere tilfælde. Kirurgen.dk foretager altid en grundig undersøgelse inden valg af behandlingsmetode.

Læs mere om vores behandling af hæmorider

Fjernelse af modermærker, fedtknuder og talgknuder

Her anvender vi kirurgi til fjernelse af modermærker, fedtknuder, talgknuder, samt godartede knuder i brystet m.v. Vi foretager en indledende konsultation, hvor vi kan rådgive detaljeret om blandt andet fjernelse af modermærker.

Læs mere om vores behandling af modermærker og fedtknuder

Urologi

Vi anvender kirurgi i vores urologiske behandlinger af patienter, som lider af forhudsforsnævring, eller ønsker en sterilisation. I forhold til sterilisation, tilbyder vi grundig rådgivning inden du træffer dit valg om at blive steriliseret.

Læs mere om vores urologiske behandlinger

Har du yderligere spørgsmål vedrørende kirurgi og behandlinger, så kontakt os på tlf. +45 39 64 01 25,
eller mail@kirurgen.dk.

KONTAKTINFORMATIONER

Hans Edvard Teglers Vej 9, 1.sal. 2920 Charlottenlund

TIDSBESTILLING

Vi er på telefonen mandag-torsdag
fra kl. 09-12

FOR HENVISENDE LÆGER

Ydernummer 215430