Hvordan behandles åreknuder smertefrit

Hos Kirurgen.dk får du smertefri behandling af åreknuder ved hjælp af den nyeste laserteknologi.

Behandling af åreknuder er i de fleste tilfælde relativt enkelt og smertefrit. Hos Kirurgen.dk behandler vi primært åreknuder termisk – det vil sige ved brug af laser. På denne måde undgår man operative indgreb, der efterlader ar. Laserbehandling af åreknuder er sjældent forbundet med smerter eller efterfølgende komplikationer.

Vi er altid opdaterede på den seneste udvikling inden for laserkirurgi og radiofrekvensbehandling, og vi følger altid nøje Dansk Karkirurgisk Selskabs anbefalinger.

Forundersøgelse

Før en egentlig behandling af åreknuder foretager vi en grundig forundersøgelse på klinikken. Undersøgelsen har til hensigt at fastslå den korrekte behandlingsmetode og vurdere det mest optimale videre forløb. Ved undersøgelsen foretager vi en simpel veneskanning, som heller ikke medfører ubehag eller smerter.

Hvilken behandling af åreknuder

Der findes flere metoder til behandling af åreknuder, fra traditionel kirurgi, som tidligere har været standarden, til den nyere laserbehandling. Hvilken behandling, der er mest hensigtsmæssigt afhænger blandt andet af størrelsen og formen på åreknuderne.

I langt de fleste tilfælde vil det være muligt at behandle åreknuderne med laser, men en modificeret form for kirurgi, som kaldes mikro-kirurgi kan blive nødvendig i visse tilfælde. Behandlingen efterlader ikke ar.

Læs mere om operation af åreknuder

Laserbehandling af åreknuder

Når man benytter laser til behandling af åreknuder, opløser man åreknuderne og lukker de syge vener ved hjælp af termisk energi. Man kan sige, at man ”smelter” de syge områder væk. Det er et mindre indgreb, der kan udføres under lokalbedøvelse. Behandlingen er simpel og kræver kun et enkelt lille snit på få millimeter. Herefter benyttes laseren til at fjerne åreknuderne.

Vi foretrækker behandling af åreknuder ved hjælp af laser på grund af indgrebets begrænsede omfang, de få smerter og den korte restitutionsperiode. De fleste patienter vil være i stand til at gå på arbejde igen allerede dagen efter behandlingen.

Læs mere om laserbehandling af åreknuder

KONTAKTINFORMATIONER

Hans Edvard Teglers Vej 9, 1.sal. 2920 Charlottenlund

TIDSBESTILLING

Vi er på telefonen mandag-torsdag
fra kl. 09-12

FOR HENVISENDE LÆGER

Ydernummer 215430